1. Home
  2. Behandelingen
  3. Diagnostische proefblokkade zenuwwortel

Diagnostische proefblokkade zenuwwortel

Uw pijnspecialist heeft u een diagnostische proefblokkade voorgesteld.

Om te weten te komen welke zenuwwortel belangrijk is voor het gebied waarin uw pijn zit, moet er eerst een proefblokkade van deze zenuwwortel worden gedaan. Dit gebeurt door deze zenuwwortel met een injectie te verdoven zodat deze geen pijn meer kan doorgeleiden. Dit is een verdoving die enkele uren werkzaam is. In die tijd is het belangrijk om te beoordelen of u pijnvermindering ervaart. Het kan nodig zijn om bij meerdere zenuwen een proefblokkade uit te voeren.

Bij een geslaagde proefblokkade vermindert de pijn in ieder geval met meer dan 50% ten opzichte van uw oorspronkelijke pijn.

Vragen

Heeft u nog vragen? Stel ze dan vóór de behandeling of regel een telefonische afspraak met de pijnconsulente bij Nocepta. De pijnconsulente kan uw vragen beantwoorden of zonodig met uw behandelend pijnspecialist overleggen.

Contact

Het secretariaat is op werkdagen te bereiken van 8:30 -12:00 uur en van 13.00 - 15.30 uur.

 

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden.

Na afhandeling van het verzoek wordt de melding verwijderd. Indien aan de orde wordt een notitie in het dossier gemaakt.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.