1. Home
  2. Behandelingen
  3. PRF Nervus suprascapularis

PRF Nervus suprascapularis

Uw pijnspecialist heeft u een Nervus Suprascapularis behandeling voorgesteld om de pijn te verminderen.

 

De Nervus suprascapularis is een zenuw die zorgt met name voor de pijn die afkomstig is van het kapsel rondom de schouder.

Bij de behandeling wordt de grote zenuw van de schouder tijdelijk uitgeschakeld. Deze zenuw loopt via een zenuwvlecht vanuit uw hals via de arm naar het schouderblad en zorgt voor 70% van het gevoel in de schouder en de bewegingen van de schouder. Langs deze zenuw wordt de pijn geleid. Door deze zenuw tijdelijk uit te schakelen, wordt de pijn verminderd

Afhankelijk van uw klachten kan er een injectie met medicatie en/of een stroom behandeling met Pulsed Radio Frequence (PRF) worden uitgevoerd.

Vragen

Heeft u nog vragen? Stel ze dan vóór de behandeling of regel een telefonische afspraak met de pijnconsulente bij Nocepta. De pijnconsulente kan uw vragen beantwoorden of zonodig met uw behandelend pijnspecialist overleggen.

Contact

Het secretariaat is op werkdagen te bereiken van 8:30 -12:00 uur en van 13.00 - 15.30 uur.

 

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden.

Na afhandeling van het verzoek wordt de melding verwijderd. Indien aan de orde wordt een notitie in het dossier gemaakt.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.