1. Home
  2. Over Nocepta

Over Nocepta

Pijn is een beleving die allesoverheersend kan zijn. Iedereen ervaart dat anders en wordt daarbij afgeleid van het leven. De uitdaging is daarbij uw eigen verantwoordelijkheid te blijven nemen. Wij voldoen aan uw behoefte aan kennis en ervaring die u de goede kant opstuurt zodat u met een goed gevoel uw waardigheid kunt behouden en uzelf weer kunt zijn. Pijn is een beleving en wat de patiënt aangeeft. Wij zijn eerlijk in de zin van wat we u daarin te bieden hebben. De jarenlange ervaring die we met elkaar hebben is erg waardevol. We weten wat de alternatieven zijn en zetten in op wat werkt. Nocepta adviseert de patiënt vanuit een evidence based perspectief en staat open voor alternatieven.

Dit maakt onze ambitie: weten waar ruimte zit voor een beter leven! We bieden u een handvat voor uw pijnbeleving.

Pijn is vaak een complex en slecht begrepen medisch probleem, dat van grote invloed is op uw fysieke en mentale welzijn. Om de meest geavanceerde en wetenschappelijk bewezen effectieve behandeling te bieden, combineert Nocepta de expertises van een multidisciplinair team. Deze mensen zijn speciaal opgeleid om chronische pijn te behandelen. Het team bestaat uit anesthesiologen/pijnbestrijders, physician assistant, verpleegkundig specialist, pijnconsulenten, verpleegkundigen en doktersassistenten. Zij werken nauw samen met neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, revalidatieartsen en indien nodig andere medisch specialisten. Het Nocepta-team werkt in een ondersteunende, empathische omgeving om uw pijn zo goed mogelijk te verhelpen en een voor u op maat gemaakt plan van aanpak te bieden.

Ons doel is om het niveau van pijn en lijden te verlagen en uw kwaliteit van leven te verbeteren. Uiteindelijk willen we de pijnscore (de zogenaamde NRS-score) minstens halveren. We zorgen ervoor dat u minder pijnmedicatie nodig heeft en dat u meer activiteiten kunt ondernemen.

We verdelen pijnbehandelingen in twee groepen: somatische (lichamelijke) pijnbehandelingen en niet-somatische pijnbehandelingen. Deze twee pijnbehandelingen samen noemen wij een multidisciplinaire behandeling van uw pijn.

Contact

Het secretariaat is op werkdagen te bereiken van 8:30 -12:00 uur en van 13.00 - 15.30 uur.

 

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden.

Na afhandeling van het verzoek wordt de melding verwijderd. Indien aan de orde wordt een notitie in het dossier gemaakt.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.