1. Home
  2. Patiëntervaringen

Patiëntervaringen

Graag horen wij van u hoe u Nocepta heeft ervaren.

 

'Vertel het ons' 

Wat vindt u van onze zorg? Uw mening helpt ons enorm bij het verbeteren van onze zorg. ZGT wil u graag de best mogelijke zorg leveren. Daarom willen wij graag weten waarover u tevreden of ontevreden bent. Met uw informatie kunnen wij de kwaliteit van onze zorgverlening verder verbeteren. U bent daarom uitgenodigd om uw opmerkingen, wensen of suggesties in te vullen op het ‘vertel het ons-formulier’.

Vertel het ons

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. ZorgkaartNederland is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland.

ZorgkaartNederland is een manier om patiënten een stem, invloed en keuze-informatie te geven. Want in de zorg gaat het om jou, of je nou vaak of af en toe bij een dokter komt.

ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt ZorgkaartNederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. Bijvoorbeeld in keuzehulpen. Die kun je gebruiken om te kijken welk ziekenhuis voor jouw aandoening het beste voldoet aan jouw wensen.

Voor zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een kwaliteitsinstrument, waarmee ze inzicht krijgen in wat volgens patiënten goed gaat en beter kan.

© 2022 Copyright Patiëntenfederatie Nederland

Zorgkaart Nederland  

Contact

Het secretariaat is op werkdagen te bereiken van 8:30 -12:00 uur en van 13.00 - 15.30 uur.

 

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden.

Na afhandeling van het verzoek wordt de melding verwijderd. Indien aan de orde wordt een notitie in het dossier gemaakt.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.