1. Home
  2. Verwijzingen
  3. PROMS

PROMS vragenlijsten

Waarom vragenlijsten over de pijn?

Het invullen van de vragenlijsten is een onderdeel van de diagnostiek en heel erg belangrijk voor de voorbereiding van het eerste consult. Het geeft ons inzicht op de verschillende aspecten van de pijnklachten. Met behulp van de vragenlijsten zien wij o.a. of er andere factoren zijn die de pijnbelevenis negatief beïnvloeden. Dit resulteert soms in adviezen voor een doorverwijzing naar een andere (mede)behandelaar. Denk bijvoorbeeld aan een vastgestelde depressie, bewegingsangst of te veel piekeren over de pijn. Hiervoor zijn speciale pijnprogramma’s ontwikkeld, zoals:

  • Cognitief-gedragsmatige behandelingen
  • Revalidatiebehandelingen
  • Behandeling van depressie  
  • Psychologische begeleiding
  • De resultaten van de pijnvraaglijsten worden natuurlijk eerst besproken en men bepaalt zelf of men de daaruit voortkomende adviezen volgt.

Belangrijk om te weten

Nadat wij uw vragenlijst volledig ingevuld hebben ontvangen, worden uw antwoorden samen met uw verwijzing bekeken en wordt uw afspraak voor een eerste consult wanneer mogelijk ingepland. Tijdens dit eerste bezoek zal er geen behandeling plaatsvinden, tenzij u andere informatie van Nocepta ontvangt. 

Effectmeting

Tevens vinden wij het belangrijk om te weten hoe u het behandeltraject heeft ervaren en wat het effect is geweest. U ontvangt daarom na ongeveer 3 maanden een email met daarin een link naar een tweede vragenlijst. Wij willen u verzoeken ook deze vragenlijst in te vullen.

Wat doen we met uw antwoorden

Uw antwoorden geven ons een goed beeld van uw situatie op basis waarvan een eerste consult kan worden gepland en vervolgens de juiste behandeling kan worden ingezet. Verder geeft het een uitgebreide terugkoppeling van het effect van de behandeling. De antwoorden worden gebruikt om te kwaliteit van onze zorg te verbeteren. Wij gaan vertrouwelijk om met uw antwoorden.

Vragen?

Wij vinden het belangrijk dat alles duidelijk is en naar wens verloopt. Neem gerust contact op met ons als u nog vragen heeft, als het niet lukt een email adres in te voeren of als er zich problemen voordoen bij het invullen van de lijst.

Contact

Het secretariaat is op werkdagen te bereiken van 8:30 -12:00 uur en van 13.00 - 15.30 uur.

 

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden.

Na afhandeling van het verzoek wordt de melding verwijderd. Indien aan de orde wordt een notitie in het dossier gemaakt.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.