1. Home
  2. Verwijzingen
  3. Wachttijden

Wachttijden

Ondanks dat wij onze uiterste best doen om de wachttijden zo kort mogelijk te houden zijn deze momenteel hoger dan onze norm en het landelijk gemiddelde. Ook voor ons is dit geen wenselijke situatie.

De wachttijd is op dit moment 22 weken 

Wij doen een dringend verzoek om ons hierover niet te bellen, dit zal de wachttijd niet verkorten. 

 

De wachttijden zoals vermeld op deze website zijn bij benadering. Door (onvoorziene) omstandigheden kunnen wachttijden afwijken. Aan de gepubliceerde wachttijden kunnen daarom geen rechten worden ontleend. 

 

Spoedindicaties

Nocepta is een polikliniek voor chronische pijnklachten. Dit betekent dat wij geen acute/spoed pijnklachten behandelen. Uiteraard zijn er enkele indicaties waarop een afspraak op korte termijn (binnen 1-2 weken) gepland zal worden, deze indicaties betreffen:

- Pijn bij (de laatste fase van) kanker

- Herpes Zoster (Gordelroos)

- Trigeminusneuralgie (Aangezichtspijn)

- (vermoeden van) CRPS (Dystrofie)

Buiten deze indicaties om zal alleen na overleg met de verwijzend specialist gekeken worden naar het afwijken van de reguliere wachttijd.

Wat kan ik zelf doen?

U kan contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te kijken of zij wachtlijstbemiddeling aanbieden. Uw zorgverzekeraar kijkt dan voor u of u bij een ander (gecontracteerd) ziekenhuis eerder terecht kan.

Indien u ervoor kiest om naar een ander ziekenhuis te gaan, verzoeken wij u vriendelijk ons hiervan op de hoogte te stellen.

Indien u ervoor kiest om bij ons op de wachtlijst te blijven willen wij u vragen ons niet te bellen over uw afspraak. Wij doen ons uiterste best iedereen zo spoedig mogelijk te plannen gebaseerd op wachttijd.

Contact

Het secretariaat is op werkdagen te bereiken van 8:30 -12:00 uur en van 13.00 - 15.30 uur.

 

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden.

Na afhandeling van het verzoek wordt de melding verwijderd. Indien aan de orde wordt een notitie in het dossier gemaakt.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.