1. Home
  2. Werken bij Nocepta

Nocepta zoekt leden voor de Cliëntenraad

Voor de nieuw in te regelen Cliëntenraad is het bestuur van Nocepta op zoek naar 3 vrijwilligers die de belangen van onze patiënten behartigen. U kunt reageren tot en met 31 januari 2021. 

Voorzitter / lid Cliëntenraad
Woont u in het verzorgingsgebied van Medisch Spectrum Twente (MST) of Ziekenhuisgroep Twente (ZGT), bent u geïnteresseerd in de kwaliteit van zorg- en dienstverlening van Nocepta Pijncentrum en wilt u als cliënt hierop invloed uitoefenen? Lees snel verder!

In verband met gewijzigde wet- en regelgeving, wordt voor Nocepta een eigen cliëntenraad ingeregeld.

Functieomschrijving
• U komt op voor de belangen van patiënten en bezoekers van Nocepta.
• U adviseert het bestuur onder meer over goede patiëntgerichte zorg.
• U neemt deel aan het periodiek Cliëntenraad overleg.
• U kunt omgaan met vertrouwelijke informatie.
• U bent in staat een goede vertaalslag te maken van ervaring en praktijk naar advies en beleid.
• U hebt een positieve en open houding maar zo nodig ook een kritische blik.
• U beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
• U vindt het leuk om in teamverband te werken.
• U bent niet werkzaam bij Nocepta en bent dit de afgelopen twee jaar ook niet geweest.


Werkomgeving

Nocepta
Nocepta v.o.f. is het Centrum voor Specialistische Pijnzorg, sinds 2015 opgericht als zelfstandige organisatie vanuit een samenwerkingsverband van MST en ZGT. Nocepta is gehuisvest in een modern en vooral gastvrij onderkomen binnen het gebouw van ZGT, locatie Hengelo. Naast een team van 20 medewerkers, werken er 10 anesthesiologen – pijnspecialisten van de beide ziekenhuizen.

Wat doet de Cliëntenraad ?
De Cliëntenraad van Nocepta behartigt de gemeenschappelijke belangen van de patiënten op het gebied van medezeggenschap. We doen dit op basis van de Wmcz 2018.
De Cliëntenraad geeft advies aan het bestuur over onderwerpen die bepalend zijn voor het verlenen van gastvrije, goede en veilige patiëntgerichte zorg.
De benoeming is voor vier jaar met de mogelijkheid tot verlenging van nog eens 4 jaar.

Wie zoeken wij?
In verband met gewijzigde wet- en regelgeving wordt voor Nocepta een eigen Cliëntenraad ingeregeld. Wij zoeken daarom 3 vrijwilligers, waarvan één de voorzitter zal worden, met een kritische, positieve en constructieve houding, die in het verzorgingsgebied van de beide ziekenhuizen wonen en affiniteit hebben met de belangen van de cliënten en patiënten.
Wij zijn op zoek naar personen die niet bang zijn om initiatief te tonen, die kunnen communiceren met de leden van de Cliëntenraad, met cliënten en met het bestuur. Hebt u, vanuit uw levens- en werkervaring en uw brede maatschappelijke betrokkenheid, een analyserende blik op de kwaliteit en cliëntgerichtheid van zorg? Dan is deze vacature wellicht iets voor u.

Functie-eisen
Bent u…..
…….iemand die vanuit een gevoel van maatschappelijke betrokkenheid graag een steentje wil bijdragen;
…...communicatief vaardig;
.……in staat om hoofd- van bijzaken te scheiden;
…….in staat om vergaderstukken inclusief beleidsstukken door te nemen;
…….in staat uw kijk op zaken op een respectvolle manier te verdedigen maar ook in staat zich te voegen bij de meerderheid;
…….in staat om in teamverband te werken;
……en in staat vertrouwelijk om te gaan met vergaderstukken en andere informatie?
Dan horen wij graag van u.


Wij bieden
• De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het borgen en verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg van Nocepta.
• Een vrijwilligersvergoeding.
• Deelname aan studiebijeenkomsten en/of trainingen.


Meer weten?
Wilt u meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Aletta Koster, manager bedrijfsvoering, via telefoonnummer 0620390620 of via de mail a.koster@nocepta.nl.

Heeft u belangstelling voor het lidmaatschap van de Cliëntenraad? We ontvangen uw reactie voorzien van uw CV graag uiterlijk 31 januari 2021 via de mail info@nocepta.nl.
De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 10 februari vanaf 19.00 uur.

Contact

Van maandag t / m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8u30-12u00 en 13u00-15u30.

Bel me terug

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden.

Na afhandeling van het verzoek wordt de melding verwijderd. Indien aan de orde wordt een notitie in het dossier gemaakt.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.