1. Home
  2. Ons team
  3. Anesthesioloog - Pijnspecialist

Anesthesioloog - Pijnspecialist

Onze Anesthesiologen zijn de pijnexperts. De anesthesioloogpijnspecialist behandelt chronische pijn. Pijn wordt vaak gezien als symptoom, maar pijn kan ook de ziekte zijn. De anesthesioloog-pijnspecialist is de expert op het gebied van pijnbehandeling en neemt iedere pijnklacht serieus.

M.A. Richardson - Anesthesioloog - Pijnspecialist

(BIG 09062515801)

" Iedereen ervaart wel eens pijn. Het vervelende van pijn is dat niemand het voor je kan voelen en/of ervaren. Mijn eerste doel is om de chronische pijn patient een gevoel van begrip te geven. Dan volgt de uitdaging om samen met de patient de puzzel van zijn of haar klachten op te lossen en de juiste behabdeling in te stellen. Het geeft mij voldoening als een patient weer dingen kan doen die hij of zij voor onze ontmoeting lang niet meer kon. Daarnaast is het erg dankbaar werk om mensen in hun laaste fase van hun leven zodanig te mogen helpen dat ze zich meer op hun geliefden kunnen concentreren in plaats van op de pijn." 

 

F.A.J. Klaassen - Anesthesioloog – Pijnspecialist

(BIG 19049907901)

Als pijnspecialist heb ik veel te maken met diverse andere vakgebieden zoals neurologie, oncologie, orthopedie en revalidatiegeneeskunde. Het is bij uitstek een vakgebied met een multidisciplinair karakter en vele aspecten waaruit blijkt dat chronische pijn vaak een gecompliceerd fenomeen is. Ik vind het een uitdaging om patiënten zo goed mogelijk te begeleiden en te behandelen om chronische pijn weer beheersbaar te maken."

A.C.W. Setz- Anesthesioloog – Pijnspecialist

(BIG 69048621701)

“Chronische pijnbehandeling is een relatief jong vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Er komen steeds meer mogelijkheden en we zien dat de samenwerking tussen de verschillende disciplines een belangrijke rol speelt bij de behandeling.”

C. Robers- Anesthesioloog - Pijnspecialist

(BIG 19023503301)

"Tijdens de opleiding tot anesthesioloog werd mij duidelijk dat de pijnbestrijding mijn bijzondere interesse had. De pijnbestrijding was (en is) nog volop in ontwikkeling. In 1997 kwam ik in aanraking met een patiënt met enorme pijn bij kanker. Hij had geen adequate pijnstilling. Deze patiënt deed mij beseffen dat er nog veel werk te verzetten was. Inmiddels is de behandeling van pijn bij kanker uitgebreid en is er voor vele soorten van pijn bij kanker een oplossing te bedenken. Dat kan medicamenteus maar ook door middel van ingrepen (zoals coeliacusblokken, spinaal catheters ed.). Door goed overleg met de huisarts is het vaak mogelijk de pijn te verminderen. Hierdoor kwam ik ook in aanraking met de terminale zorg. Ik volgde een opleiding tot SCEN-arts en kwam in het palliatief team van het ziekenhuis. Uiteraard is onderwijs aan verpleegkundigen maar ook aan huisartsen, verpleeghuisartsen noodzakelijk om de veranderingen in de pijnbestrijding weer door te geven."

E.H. Gensen-Alblas - Anesthesioloog - Pijnspecialist

(BIG 49060674401)

M. Uslu - Anesthesioloog - Pijnspecialist

(BIG 29059938001)

M. Hanje - Anesthesioloog - Pijnspecialist

(BIG 19051845201)

"Chronische pijnbehandeling is vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Er valt nog veel winst te behalen door optimaliseren pijnzorg oa op vlak van preventie, bewustwording van mogelijkheden, samenwerking van diverse disciplines en juiste patiëntenselectie. Chronische pijn misschien zien als ziekte van het zenuwstelsel dan als symptoom v e ziekte. Het geeft een goed gevoel om een pijnpatiënt gedurende het behandel traject te zien veranderen van moe, gedeprimeerd en zorgelijk naar weer een mens met toekomstperspectief."

N.P. Monteiro de Oliveira -Anesthesioloog - Pijnspecialist

                          Medisch directeur Nocepta

(BIG 29913238101)

"Steeds meer mensen lijden aan chronische pijn en dit zal in de toekomst alleen nog toenemen. Niet altijd kan een oorzaak worden gevonden. Pijnbestrijding is een relatief jong vakgebied, maar volop in ontwikkeling. Bij Nocepta proberen wij op de best mogelijke manier de patiënten te helpen om de pijn te verminderen. Door ons netwerk hebben wij de mogelijkheid patiënten meer te bieden dan alleen een prik en indien wij niet het juiste adres zijn voor de klachten die patiënten hebben, kunnen wij in ieder geval aangeven, waar patiënten wel op de juiste plek zijn."

Contact

Het secretariaat is op werkdagen te bereiken van 8:30 -12:00 uur en van 13.00 - 15.30 uur.

 

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden.

Na afhandeling van het verzoek wordt de melding verwijderd. Indien aan de orde wordt een notitie in het dossier gemaakt.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.