1. Home
  2. Wachttijden

Wachttijden

Helaas zijn er wachttijden voor ons specialistisch pijncentrum. Deze wachttijden kunnen per maand wisselen. Wij geven maandelijks de te verwachten wachttijden op onze website weer. De wachttijden worden in weken weergegeven.

De wachttijden zoals vermeld op deze website zijn bij benadering. Door (onvoorziene) omstandigheden kunnen wachttijden afwijken. Aan de gepubliceerde wachttijden kunnen daarom geen rechten worden ontleend. 

 

Nocepta neemt verschillende maatregelen om goed voor onze patiënten en medewerkers te kunnen blijven zorgen. We realiseren ons dat de ontwikkelingen rondom het coronavirus zich snel opvolgen, waardoor de situatie van dag tot dag verandert. Wachttijden zijn hierdoor niet aan te geven.

Contact

Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8u30-12u00 en 13u00-15u30.

Bel me terug

Informatieverzoek

Na afhandeling van het verzoek wordt de melding verwijderd. Indien aan de orde wordt een notitie in het dossier gemaakt.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.